Milujete čokoládu, křupavé ovoce a ořechy? My se zamilovali a zamixovali do spojení všech tří dobrot. Ochutnejte naprosto chuťové blaho při křupnutí pořádné vrstvy čokolády pod kterou se skrývá mrazem sušený rybíz, maliny, jahody nebo lískové oříšky a mandle. Varujeme před zaláskováním na první ochutnání.
Detailní popis produktu
Složení
Směs dražovaných výrobků
černý rybíz v mléčné čokoládě (mléčná čokoláda 84 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko , kakaová hmota, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), lyofilizovaný černý rybíz 14 %, lešticí látka: arabská guma; cukr, med) lískové oříšky v mléčné čokoládě (mléčná čokoláda 70 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko , kakaová hmota, emulgátor: lecitiny přírodní vanilkové aroma), pražená jádra lískových ořechů 29 %, lešticí směs: arabská guma cukr, med) mandle v mléčné čokoládě (mléčná čokoláda 79 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko; , kakaová hmota, emulgátor: lecitiny přírodní vanilkové aroma), jádra pražených mandlí 20 %, lešticí látka: arabská guma cukr, med) borůvky v hořké čokoládě s jahodovým prachem (hořká čokoláda 85 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin; přírodní vanilkové aroma, sušené mléko ) , lyofilizované ovoce (borůvky); 11 %, jahodový prach 4 %)) maliny v hořké čokoládě s malinovým prachem (hořká čokoláda 86,7 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin; přírodní vanilkové aroma, sušené mléko ) , lyofilizované ovoce (maliny 9,6 %, malinový prach 3,7 %)) jahody v hořké čokoládě s jahodovým prachem (hořká čokoláda 86,7 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin; přírodní vanilkové aroma, sušené mléko ) , lyofilizované ovoce (jahody 9,6 %, jahodový prach 3,7 %)). V hořké čokoládě obsahuje kakaové sušiny 49 % av mléčné čokoládě obsahuje kakaové sušiny nejméně 30 %.
Může obsahovat stopy lepku, jiných skořápkových plodů, arašídů, sóji a sezamu. Může obsahovat části skořápek.
Mixit sro
Sídlo: Praha 4, Braník, U Dubu 53 PSČ 147 00
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.